Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

Droneinspektion tag & tagrender

Drone tag inspektion og tagrender

Hos B3D er vi eksperter inden for alt, hvad der har at gøre med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er markedsledende og vores team er langt de mest erfarne i Danmark. Vi har en portefølje på over 3.500 ejendomme især fra den almene og kommunale sektor. Vi har mange gange lavet inspektion med drone. Det har både været tag inspektion af tag, inspektion af tagryg og inspektion af tagrender. Inspektion med droner er en billig måde at få tjekket tagene på, men også hurtig. Hos os får du knivskarpe billeder af taget og en rapport, der guider dig igennem skaderne og ikke mindst angivelse af, hvor på ejendommen skaderne er.

Generelt
  • Billig inspektion af tag
  • Spar penge på lift
  • Få bedre overblik med drone inspektion
  • Til drift- og udbud
  • Vi udvikler kunstig intelligens til assisteret skades-genkendelse
Benyttes ofte sammen med

Bygningsinspektion

Drone inspektion af tagrender

Ved hjælp af højpræcisions droner kan vi hurtigt og omkostningseffektivt overflyve store ejendomsporteføljer eller enkelte ejendomme.

Ved hjælp af HDR teknologi og høj opløsning på billederne kan vi få skarpe billeder af selv mørke områder på taget. Det er en udfordring som mange af vores kunder kender til fra tidligere samarbejdspartnere. På vores billeder er det endda muligt at se ned i tagrenden.

Den primære fordel ved at få foretaget en drone inspektion af sine tagrender er, at du får en komplet overblik over båder tagrendens tilstand, men også om der er behov for rens af tagrenderne nogle steder på ejendommen. Der er jo ikke nogen grund til at rende tagrenden alle steder, hvis der ved drone inspektionen er konstateret, at den kun er fyld nogle få steder.

Inspektion af tagrender laver vi i både Jylland, Fyn og Sjælland.

Droneinspektion af tag

Vi laver meget ofte tag inspektion af tag med droner. Både ad-hoc, hvor der er konstateret en skade på taget. Men også mange inspektioner, hvor vi tjekker taget forbyggende for skader.

De højopløselige billeder fra sådan en tag inspektion viser tydeligt selv små skader. Om det er i form af små revner i tagsten, flækkede tagsten, flækkede rygningssten eller på anden måde skade på tag eller rygning, så kan vi se det hele.

Vi laver inspektion af tage i hele landet, både Ålborg, Randers, Århus, Odense og København – Og alt der imellem.

Overblik og indhentning af tilbud

Når vi har taget billederne under vores droneinspektion, så lægger vi dem ind i vores platform, hvor hvert enkelt billede gennemgåes for skader på taget. Når alle billeder fra tag inspektionen er gennemgået, så får kunden adgang til en færdig tilstandsrapport på tagets tilstand.

Rapporten viser for hver enkelt skade både hvor på ejendommen den er, men også hvilken skades type det er – Altså om det er en flækket tagsten eller en stoppet tagrende, eksempelvis.

Ved at have alle relevante data og mængder indsamlet for hver ejendom, kan man sikre en mere strømlinet og overskuelig indhentning af tilbud på tagreparation. Dette kan også være med til at minimere risikoen for fejl og misforståelser både ved udbudssituationer.

Vil du vide mere?