Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

Firefly 20231025135242

Udvendig Digitalisering

Hos B3D er vi eksperter inden for alt, hvad der har at gøre med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er markedsledende og vores team er langt de mest erfarne i Danmark. Vi har en portefølje på over 3.500 ejendomme især fra den almene og kommunale sektor. Vi leverer kvalitets dronemodeller som viser bygningens klimaskærm samt de omkringliggende arealer.

Generelt
 • Højopløseligt 2D kort (30 x højere opløsning end offentlige satellitkort)
 • Målfast 3D model af bygninger og udearealer
 • Leveres i vores cloud platform, hvor der kan måles og skitseres
 • 2D og 3D kan udlæses til bl.a. Revit, Autocad, GIS & Dalux
 • Alt kan let deles med samarbejdspartnere
Udvendig digitalisering

En bygningsdigitalisering er ikke bare en bygningsdigitalisering. Det er vigtigt, at arbejdet er udført i en god kvalitet og er i en høj opløsning, så digitaliseringen giver det bedste overblik. Med en bygningsdigitalisering fra B3D får du et højopløseligt 2D-kort, der i anvendelse minder meget om kortene fra Krak og Google Maps, hvor du kan lave opmåling på kort – Samtidig har du muligheden for at lave opmåling af bygninger i 3D.

Dog er du sikret en opløsning, der er op til 30 gange højere, hvis du vælger vores løsning. Derudover får du en 3D-model af selve området og bygningerne.

3D-modellen er et godt værktøj, da den kan være med til at afklare tvivlsspørgsmål fra 2D-kortet. På et 2D-kort kan du nemlig ikke se, hvad der er under et træ, et udhæng eller lignende. Det kan du derimod på en 3D-model. Samtidigt giver en 3D-model den fordel, at du kan opmåle facaden, vinduer, taget m.m.

Klik her for at læse mere

Med vores digitalisering af bygninger og udearealer får du en løsning, der endda kan være med til at skabe værdi på flere forskellige måder. Derfor er det også en populær ydelse, som mange vælger at gøre brug af i dag.

Vores bygningsdigitalisering kan bruges til et utal af formål

En bygningsdigitalisering er ikke bare en bygningsdigitalisering. Det er vigtigt, at arbejdet er udført i en god kvalitet og er i en høj opløsning, så digitaliseringen giver det bedste overblik. Med en bygningsdigitalisering fra B3D får du et højopløseligt 2D-kort, der i anvendelse minder meget om kortene fra Krak og Google Maps. Opmåling af areal på kort er en lej i vores portal.

Dog er du sikret en opløsning, der er op til 30 gange højere, hvis du vælger vores løsning. Derudover får du en 3D-model af selve området og bygningerne.

3D-modellen er et godt værktøj, da den kan være med til at afklare tvivlsspørgsmål fra 2D-kortet. På et 2D-kort kan du nemlig ikke se, hvad der er under et træ, et udhæng eller lignende. Det kan du derimod på en 3D-model. Samtidigt giver en 3D-model den fordel, at du kan opmåle facaden, vinduer, taget m.m.

Udendørs digitalisering er vejen frem til effektiv drift

Vi oplever, at mange af vores kunder ønsker en mere effektiv drift af deres udendørs områder. Med hjælp fra vores udendørs digitalisering får du et værktøj til dette. Det bliver nemlig langt nemmere at optimere driften af de grønne områder, der skal vedligeholdes.

Ved brug af vores 2D-kort kan græs, belægning, hæk og så videre opmåles med få centimeters nøjagtighed. Dette er dog ikke det eneste, vi kan gøre for dig. Med vores digitaliseringsløsning får du ydermere en digital terrænmodel samt overflademodel. Det vil sige, at du får et indblik i alle højder i området, så du nemmere kan bestemme hældninger på belægninger og terræn m.m.

Få hjælp fra et erfarent team med professionelt udstyr

Hos B3D har vi ikke kun et kyndigt team med stor erfaring. Vi har ligeledes investeret i professionelt udstyr, så vi opnår de bedste resultater for dig. Takket være vores udstyr kan vi lave kort med en præcision på helt op til mellem 1 og 3 centimeter.

Gennem årene har vi lært teknikker, der gør os til specialister inden for området. Disse teknikker giver de bedste og mest nøjagtige modeller uanset, om det er et udfordrende miljø eller ej. Vi er derfor sikre på, at vi kan hjælpe dig i mål med netop dine ønsker og behov.

Kontakt os og lær mere om udvendig digitalisering af bygninger

Har du brug for at vide mere om udvendig digitalisering, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail [email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Generelt
 • Højopløselig luftfotos (30 gange højere opløsning end offentlige satellitkort)
 • Udlæs point cloud til Revit/AutoCad
 • 3D model af hele afdelingen
 • Forsikringsselskaber og samarbejdspartnere kan tildeles adgang til udvalgte afdelinger
 • Opdateret billedmateriale til markedsføring
Digitalisering af bygninger
 • Prisattraktivt alternativ
 • Besparelser i tegnings- og opmålingstimer
 • Præcis og aktuel situationsplan
 • Ejendomsdetaljer, billeder af alt
 • Eksport af data/3D model til AutoCad/Revit
 • Mulighed for at tilkøbe BIM-model
Opmåling og arealregistrering
 • Opmåling af afstand, højder, arealer, hældninger og mængder
 • Brugbare koter 500 målinger m2
 • Beregning af jordmængde ved ændring af kote/terræn
Vil du vide mere?