Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

Førende og personligt team med stor ekspertise inden for digitaliserings- og droneydelser

Takket være vores store erfaring råder vi over ekspertise og kompetencer, som sikrer dig et bredt fagligt understøttet produktudvalg. Derudover er det vigtigt for os med en løbende og tæt dialog med vores kunder, da vi mener, at dette er med til at skabe et mere personligt samarbejde. Vi sætter os altid ind i netop dine behov, så vi er opdateret omkring dine krav og ønsker til arbejdet.

Uanset hvilken opgave vi skal hjælpe dig med at løse, sørger vi for, at du får kompetent vejledning. Med B3D som din sparringspartner kan du trygt komme i mål med dit projekt.

Vores mission er at levere en målrettet, effektiv og innovativ løsning til dig, som kan være med til at lette og optimere arbejdsgange samt processer særligt inden for drifts- projekt- og GIS-afdelinger. Med os er du sikret digitalisering, der giver værdi, og vi arbejder konstant på at udvikle nye og smarte løsninger.

Medarbejdere

Hvem er vi?

Carsten Kruse

Direktør

Jeg har arbejdet med droner og bygningsdigitalisering siden 2016, hvor jeg har stået i spidsen for digitaliseringen af over 3.500 ejendomme.
Desuden har jeg stor erfaring med screening, beregning og projektering af solcelleanlæg.

(+45) 74 444 050

Søren Lund

Salgschef

Jeg har arbejdet med rådgivning til den almene sektor siden 2011 og siden 2018 med fokus på droner og digitalisering. Jeg har stor erfaring med den praktiske del, da jeg selv har dronecertifikat og har fløjet mange ejendomme.

(+45) 74 444 051

Jens Christian Gerdes

Skov- & Landskabsingeniør

Jeg er uddannet Skov- og Landskabsingeniør og har bred erfaring med drift af grønne arealer samt skovdrift. Jeg har siden 2019 arbejdet med digital ejendomsdrift. Jeg har tidligere arbejdet for Prodrone

(+45) 74 444 052

Linda Nielsen

Support & Marketing

Jeg har arbejdet i detailbrancen i over 20år, hvor jeg har hjulpet kunder med at finde de rigtige løsninger. Hos B3D står jeg for marketing og kundeservice.

(+45) 74 444 053

Anders Thor

Konsulent – Byggetekniker & Energikonsulent

Jeg har arbejdet med rådgivning indenfor den almene sektor sidsen 2016 og har før da arbejdet med vedligeholdelses- og renoveringsplanlægning i store ejendomsselskaber.

(+45) 74 444 054

Heini Hall

Dronepilot

Jeg har været erhvervspilot i 35år og har været med på drone-fronten lige fra de første droner kom frem. Jeg er blandt de mest erfarne dronepiloter indenfor ejendomssektoren.

(+45) 74 444 055

Hvad andre siger om os

Presseomtale

B3D udstiller på digitaliseringsmessen 2024

Vi star klar til at vise vores innovative digitaliserings-løsninger til Digitaliseringsmessen 2024. Vi deltager altid i relevante messer, hvor I får muligheden for at møde os og høre mere om vores
løsninger.

HedeDanmark og B3D indgår aftale om overdragelse af Digital Ejendomsservice

Digital Ejendomsservice har skiftet hænder fra HedeDanmark til digitaliseringsvirksomheden B3D. Dette gøres for at sikre en fortsat udvikling af de digitale ydelser, der bliver mere og mere fremherskende i den almene og kommunale sektor og blandt andre større ejendomsbesiddere.

B3D udstiller på Ejendomsmessen 2023

Vi star klar til at vise vores innovative digitaliserings-løsninger til Ejendomsmessen 2023. Vi deltager altid i relevante messer, hvor I får muligheden for at møde os og høre mere om vores løsninger.

B3D udstiller til Boligforeningernes Dag 2024

Vi star klar til at vise vores innovative digitaliserings-løsninger til Boligforeningernes Dag 2024. Vi deltager altid i relevante messer, hvor I får muligheden for at møde os og høre mere om vores
løsninger.

B3D-teamet bag AI bjørneklo-projekt

I 2019 blev vi interviewet af TV2 i forbindelse med vores kunstig-intelligens projekt som på en effektiv
måde skulle kunne finde bjørneklo. Projektet kørte med en lang række kommuner, bl.a. Randers
Kommune.