Om B3D

Hos B3D tilbyder vi digitaliserings- og droneydelser til den almene og kommunale sektor. Vi er førende inden for dette område og vores team har stået for digitaliseringen af mere end 3.000 ejendomme eller 25.000.000 m2 grundareal. Du får herved adgang til landets mest erfarne team, der har arbejdet i denne branche i mange år.

Vælger du os som din samarbejdspartner, er du altså sikret et professionelt, ærligt og erfarent team. Vi leverer, hvad vi lover, og vi stopper ikke, før alle parter er tilfredse. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds med det færdige resultat.

Førende og personligt team med stor ekspertise inden for digitaliserings- og droneydelser

Takket være vores store erfaring råder vi over ekspertise og kompetencer, som sikrer dig et bredt fagligt understøttet produktudvalg. Derudover er det vigtigt for os med en løbende og tæt dialog med vores kunder, da vi mener, at dette er med til at skabe et mere personligt samarbejde. Vi sætter os altid ind i netop dine behov, så vi er opdateret omkring dine krav og ønsker til arbejdet.

Uanset hvilken opgave vi skal hjælpe dig med at løse, sørger vi for, at du får kompetent vejledning. Med B3D som din sparringspartner kan du trygt komme i mål med dit projekt.

Vores mission er at levere en målrettet, effektiv og innovativ løsning til dig, som kan være med til at lette og optimere arbejdsgange samt processer særligt inden for drifts- projekt- og GIS-afdelinger. Med os er du sikret digitalisering, der giver værdi, og vi arbejder konstant på at udvikle nye og smarte løsninger.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder

B3D er beliggende i Randers, men udfører opgaver i hele landet. Vi hjælper både boligselskaber, kommuner, arkitekter, ingeniører og entreprenører med deres digitaliseringsprojekter og herved en mere effektiv drift.

Mangler du hjælp til digitalisering og inspektion, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail info@b3d.dk eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Carsten Kruse