Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

gis 01 scaled

GIS kort

Hos B3D er vi eksperter inden for alt, hvad der har at gøre med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er markedsledende og vores team er langt de mest erfarne i Danmark. Vi har en portefølje på over 3.500 dronekort især fra den almene og kommunale sektor. Står I og mange nogle bedre GIS kort? Vi leverer de bedste GIS kort i den bedste opløsning! Og det hele serveres helt som i ønsker det – Filer eller en WMS leveret af os.

Generelt
  • Omkostningseffektiv scanning af arealer til GIS
  • Spar manuelle opmålings- og registeringstimer
  • Præcis Geotiff, der kan arbejdes med i jeres GIS platform
  • Kan benyttes til opdatering arealregsitrering i ekstrem kvalitet
  • Brug vores specialiserede GIS-lag og se dem live i jeres GIS
GIS-kort

Gennem årene har vi hos B3D kortlagt over 25.000.000 m2, hvorfor vi har helt styr på, hvad vi laver. Vi har stor erfaring med at flyve i både by- og naturområde, så vi kan hjælpe med lidt af hvert – Også nye GIS-kort!

Uanset om du har brug for at få opdateret et mindre enkeltområde eller en hel by, så varetager vi gerne opgaven og laver opdaterede dronekort til jer. Vi kan levere GeoTiff, som kan indlæses direkte i dit GIS eller alternativt en WMS fra vores Geoserver.

Takket være vores præcise udstyr og ekspertviden kan vi levere dronekort med en præcision på helt op til mellem 1 og 2 centimeter og en GSD på 1cm/pixel på GIS kortet! Det vil sige op mod 20-25x højere opløsning end de satellit- og fly kort, som I sikkert arbejder med idag.

Vælger du os til digitalisering af et areal, er du altså sikret et ordentligt resultat. Vi leverer, hvad vi lover og er først færdige med projektet, når alle er tilfredse.

Kontakt os og fortæl mere om dine behov og ønsker inden for GIS-kort og mapping

Dronekort

Kortlægning af et areal kan i dag udføres på flere forskellige måder. Hos B3D bruger vi droner til denne type opgave. Vi råder over professionelt udstyr og er eksperter inden for området, hvorfor vi er kvalificerede til at lave de bedste dronekort

At benytte droner til denne type kortlægning er enormt omkostningseffektivt i forhold til de metoder man tidligere har benyttet.

Ikke alene er det en prisbillig metode til at få et nutidigt baggrundskort ind i jeres GIS, men det giver også hidtil usete registreringsmuligheder. Opløsningen er mange gange højere end de baggrundskort, som i arbejder med idag. Det åbner helt nye muligheder for hvad der kan registreres og måles i jeres GIS!

Dronekort er det kun til GIS?

Dronekort kan benyttes til rigtigt mange ting, også i systemer, der ikke er GIS-baseret. Vi har vores egen cloudbaserede kortløsning, hvor i kan se kortene, skitsere og opmåle præces det som i har brug for at måle op på jeres dronekort.

Portalen giver et komplet overblik over alle jeres ejendomme.

Kontakt os, hvis du har behov for hjælp til dronekort

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail [email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Vil du vide mere?