Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

pexels k howard 2220292 scaled e1706635063726

Digitalisering af kloaktegninger

Hos B3D er vi eksperter inden for alt, hvad der har at gøre med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er markedsledende og vores team er langt de mest erfarne i Danmark. Vi har en portefølje på over 3.500 ejendomme især fra den almene og kommunale sektor. Vi har digitaliseret kloaktegninger på flere hundrede ejendomme rundt omkring i landet – Som et langt mere fremtidssikret alternativ til blot at inscanne kloaktegningerne.

Arealregistrering
Generelt
  • Overblik over kloakerne
  • Få belyst hvilke områder der mangler tegninger
  • Uniformt overblik uanset ejendommens alder
  • Delbar GIS-kort
  • Laves ud fra gamle tegninger i kombination med dronekort
Benyttes ofte sammen med

Udvendig digitalisering

Kloak digitalisering

Ved hjælp af højpræcisions droner kan vi hurtigt og omkostningseffektivt overflyve store ejendomsporteføljer. Efter overflyvningen kan vi sammensætte billedmaterialet og vores kontrolpunkter til et meget præcist kort med høj opløsning.

Med det præcise dronekort i hånden ved vi præcis hvor hver enkelt kloakdæksel er placeret på ejendommen. Dét sammenholdt med de gamle scannede kloaktegninger, som vi virtuelt ligger ind ovenpå dronekortet, kan vi få verificeret hvilke af de kloakkort vi har, der passer med virkeligheden.

Denne metoder overflødiggør scanning af kloaktegninger som tidligere var en primitiv digitalisering af kloakkort.

Alle registreringerne foretages i GIS-format og data kan gnidningsfrit og i realtid deles med jeres øvrige systemer.

Hvilken kloaktegning er den nyeste?

Vi tegner kloaktegninger på dit hus eller dine ejendomme i standard GIS formater,. Vi har stor erfaring med tegning af kloak, så vi kan hjælpe dig med det bedste overblik på markedet.

Vi sammenholder som sagt kloaktegningerne med virkeligheden ved hjælp af præcise dronekort.

På den måde får vi sorteret ud i alt det, der ikke passer med virkeligheden. og jeres kloaktegninger kan fremadrettet vedligeholdes i vores portal.

Uniformt overblik over jeres kloaktegninger

Der er meget stor forskel på kloaktegninger om de er fra 1920 eller 2020 – Mange kan endda have lidt svært ved at læse gamle kloaktegninger.

Vi har erfarne folk fra kloakbranchen, som både kan tyde tegningerne, men som også har den praktiske erfaring med, så vi får vinklen på, hvordan man gør i det virkelige verden.

Kort sagt sikrer vi et uniformt digitalt kloak overblik.

Al data digitaliseres

Al data fra tegningen flyttes med over som en registrering på hver enkelt kloakledning.

Så for kloakledninger registreres der både hvilket materiale den er lavet af, hvilket årstal den er lagt ned, dimensioner samt om det er til regnvand eller spildevand. Og den gennemsnitlige hældning, hvis bundkoten kendes på de to kloakbrønde, den kører imellem.

Forkloakbrønde regsitreres top- og bundkote, materiale og dimensioner.

Vil du vide mere?