Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

Arealregistrering

Arealregistrering

Hos B3D er vi eksperter inden for alt, hvad der har at gøre med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er markedsledende og vores team er langt de mest erfarne i Danmark. Vi har en portefølje på over 3.500 ejendomme især fra den almene og kommunale sektor. En af de ting, som vi oftest bygger på vores digitalisering af afdelingerne er arealregistrering, altså hvor man benytter de præcise dronekort til at måle op på. Kun fantastien sætter grænserne – Vi kan registrere alt, hvad man kan se fra luften. Og det er den mest præcise metode på markedet til at opmåle på et kort.

Ved at digitalisere et areal får I et komplet øjebliksbillede, hvor bl.a. de grønne arealer kan opmåles med meget stor præcision, eller alterantivt til præcis og omkostningseffektiv opmåling af belægning.

I takt med den teknologiske udvikling og den stigende digitalisering af samfundet, er der også kommet flere og flere digitale løsninger til administration af ejendomme. En af de nyeste tiltag inden for dette område er digital arealregistrering.

Digital arealregistrering gør det muligt at opdatere og vedligeholde ejendomsdata og -kort nemt og effektivt via vores online platform. Dette betyder, at ejendomsejere og administratorer kan spare både tid og penge på traditionelle metoder til arealregistrering, såsom manuel opmåling og korttegning.

Arealregistrering
Generelt
Arealregistrering

Ved hjælp af højpræcisions droner kan vi hurtigt og omkostningseffektivt overflyve store ejendomsporteføljer eller naturarealer. Efter overflyvningen kan vi sammensætte billedmaterialet og vores kontrolpunkter til et meget præcist kort med høj opløsning.

Den primære fordel ved digital arealregistrering er, at det kan gøre ejendomsadministration mere effektiv og transparent. Ved at have alle relevante data og mængder indsamlet for hver ejendom, kan man sikre en mere strømlinet og overskuelig drift. Dette kan også være med til at minimere risikoen for fejl og misforståelser både ved drift og udbudssituationer.

Alle registreringerne foretages i GIS-format og data kan gnidningsfrit og i realtid deles med jeres øvrige systemer.

Arealregistrering af grønne arealer

Vi har stor erfaring med opmåling af arealerne på både store og små ejendomsporteføljer. Specielt har vi foretaget mange arealregistreringer for boligselskaber og boligforeninger, men også for kommuner.

Vi tager atlid udgangspunkt i, hvilke elementer I har behov for at kende, så her er ikke store pakker som tvinger jeg til at få en masse målt op, som i ikke skal bruge.

Oftest er det behov for at få arealregistrering asfalt, fliser, græs, bede, buske og hække.

Som nævnt har vi lavet mange arealregistreringer for boligselskaber – Og sepcielt boligselskaberne i den almene sektor har øget fokus på biodiversitet.

Når man har foretaget arealregistreringen på afdelingen beregnes biofaktoren automatisk!

Det er også muligt at justere arealerne for at se, hvilke tiltag der kan fremme biofaktoren på en ejendom.

Så hos os får du en platform, der kan afrapportere biofaktor og biodiversitet på en let og overskuelig måde og samtidig vise konsekvensen ved foreslåede ændringer i de grønne og grå arealer.

Du kan læse mere om biofaktor og biodiversitet her

Registrering af udstyr på en ejendom

Nogle har behov for at få et overblik over, hvilket udstyr de har på en given ejendom – Ofte som et led i planlægning af vedligehold og budgettering.

Det kan være hvad som helst, der kan ses fra luften. Eksempelvis registrering af affaldsstationer, postkasser, lamper, bord- bænkesæt, ladestandere, solceller mv.

Registreringerne kan let deles med FM-systemer så der kan registreres opgaver på hver enkelt type.

Vi har mange kunder, der benytter vores vinterkort.

Kort over vinterbekæmpelsen kan både være en stor fordel i forhold til kommunikation med beboerne, så de ved hvilke stier der er prioritet 1, 2 og 3. Og i den almene sektor kan vinterkortet benytter af lokalbestyrelsen som en kommunikationsredskab.

Men også til at optimere drift af maskiner og mandskab eller alternativt til udbud af udearealer.

Vil du vide mere?