Bygningsinspektion

Droner kan bruges til mange formål, men er især et godt værktøj til inspektioner, hvor et område oftest er helt eller delvist utilgængeligt. Hos B3D bruger vi droner til bygningsinspektioner som et alternativ til lift og stilladser, så du kan få et detaljeret overblik over ejendommens tilstand.

Få et præcist overblik over taget og facadens tilstand

Bruger du os hos B3D til at foretage en bygningsinspektion med en drone, kan vi hurtigt give dig et overblik over både tagets og facadens tilstand. Dette er bestemt også muligt, selvom der er tale om svært fremkommelige steder.

Ikke nok med at denne løsning er bedre og hurtigere sammenlignet med stilladser og lift, så er det også en billigere mulighed.

Hos B3D har vi stor erfaring inden for bygningsinspektioner med en drone og bestræber os altid på at være din foretrukne samarbejdspartner. Vi har været med siden dronernes spæde start og har opnået en masse faglig viden undervejs.

Garanti for korrekte og nøjagtige inspektioner hver gang

At lave en inspektion med en drone er ikke et nyt fænomen. Mange ejendomsejere har gennem årene fået foretaget en taginspektion med droner. Dog har vi talt med en del, hvor dette ikke er endt med et tilfredsstillende resultat.

Vælger du os hos B3D som din samarbejdspartner, er du garanteret, at du får en korrekt udført inspektion hver gang. Takket være vores mangeårige erfaring, effektive teknikker og professionelle udstyr sørger vi for de bedste og klareste billeder i selv de mest udfordrende miljøer.

Spar tid med en overskuelig bygningsinspektion

Hos B3D laver vi ikke taginspektioner med videooptagelser, da vi ikke mener, at dette er den bedste løsning. Med videoer er det svært at zoome ind på detaljer ligesom, at der er en begrænset mulighed for at lokalisere, hvor på ejendommen billedet er taget.

Derfor foretager vi udelukkende inspektioner med billeder, hvor hvert billede er optimeret i forhold til blandt andet lysforhold. Men dette er ikke det eneste. Vi sikrer ligeledes, at det hele bliver gjort så overskueligt som overhovedet muligt for dig.

Vi sender dig ikke flere hundrede billeder fra en inspektion. Efter en fuldført inspektion får du data leveret i et online system, hvor du får tildelt en bruger. Udover at systemet gør det mere overskueligt for dig, opnår du følgende fordele:

  • Alle inspektioner vil være tilgængelige på det samme login, så du har det fulde overblik på ét og samme sted.
  • I systemet kan du se, hvor hvert billede er taget henne på ejendommen.
  • I systemet kan du zoome ind på detaljer.
  • I systemet kan du markere eventuelle opmærksomhedspunkter. Disse punkter kan du efterfølgende sende som en PDF-rapport til andre nemt og hurtigt.

Har du brug for det, gennemgår vi naturligvis gerne materialet for dig og markerer diverse skader og opmærksomhedspunkter.

Lad os stå for din bygningsinspektion

Uanset om der er tale om en enkelt opgave eller et længerevarende projekt, kan vi hos B3D varetage arbejdet for dig. Kontakt os på tlf. 71 99 70 60 og lad os høre mere om dine ønsker og behov. Alternativt kan du skrive til os via e-mail info@b3d.dk eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

"Vi leverer struktureret data og sparer vores kunder for masser af tid!"

Generelt

Kvivskarpe billeder Høj opløsning Skygger minimeres ved hjælp af HDR teknologi Billeddata og rapporter gemt ét sted Forregistrering ved nybyggeri, ombygning og renovering

Taginspektioner med drone

Få overblik over tagets tilstand Intet behov for lift Billeder med præcise lokationer Oversigtskort over skader Overblik over, hvor der skal renses tagrender Forebyg skader ved at opdage fejl tidligt

Rapport til internt og eksternt brug

Skader kan kategoriseres og markeres på hvert billede Skadesrapport kan let deles med leverandører Leverandøren kan ud fra rapporten vurdere tids- og materialebehov Rapporten kan være med til at underbygge en vurderet restlevetid