Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

Droneinspektion tag & tagrender

Bygningsinspektion

Hos B3D er vi eksperter inden for alt, hvad der har at gøre med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er markedsledende og vores team er langt de mest erfarne i Danmark. Vi har en portefølje på over 3.500 ejendomme især fra den almene og kommunale sektor. Vi foretager bygningsinspektion i hele Danmark, både Jylland, Fyn og Sjælland, Ålborg, Århus, Odense og København.

Generelt
 • Billeder af alt på klimaskærmen uden behov for lift
 • Vurdering af klimaskærmens tilstand og restlevetid
 • Leveres i vores cloud platform, hvor fejl kan markeres.
 • Del let rapporter med fejl og skader
 • Oversigtskort viser hvor på ejendommen skaderne er
Bygningsinspektion

Hos B3D er vi eksperter, når det kommer til inspektionsopgaver – Vi har et meget kompetent team som spænder lige fra drone-piloten, der tager billederne til vores bygningskonstruktør, der kan gennemgå billederne for fejl og udarbejde rapporter.

Vi kan hurtigt give dig et overblik over både tagets og facadens tilstand. Dette er bestemt også muligt, selvom der er tale om svært fremkommelige steder.

Ikke nok med at denne løsning er bedre og hurtigere sammenlignet med stilladser og lift, så er det også en billigere mulighed.

Hos B3D har vi stor erfaring inden for bygningsinspektioner med en drone og bestræber os altid på at være din foretrukne samarbejdspartner. Vi har været med siden dronernes spæde start og har opnået en masse faglig viden undervejs.

Klik her for at læse mere

Droner kan bruges til mange formål, men er især et godt værktøj til inspektioner, hvor et område oftest er helt eller delvist utilgængeligt. Hos B3D bruger vi droner til bygningsinspektioner som et alternativ til lift og stilladser, så du kan få et detaljeret overblik over ejendommens tilstand.

Få et præcist overblik over taget og facadens tilstand

Bruger du os hos B3D til at foretage en bygningsinspektion med en drone, kan vi hurtigt give dig et overblik over både tagets og facadens tilstand. Dette er bestemt også muligt, selvom der er tale om svært fremkommelige steder.

Ikke nok med at denne løsning er bedre og hurtigere sammenlignet med stilladser og lift, så er det også en billigere mulighed.

Garanti for korrekte og nøjagtige inspektioner hver gang

At lave en inspektion med en drone er ikke et nyt fænomen. Mange ejendomsejere har gennem årene fået foretaget en taginspektion med droner. Dog har vi talt med en del, hvor dette ikke er endt med et tilfredsstillende resultat.

Vælger du os hos B3D som din samarbejdspartner, er du garanteret, at du får en korrekt udført inspektion hver gang. Takket være vores mangeårige erfaring, effektive teknikker og professionelle udstyr sørger vi for de bedste og klareste billeder i selv de mest udfordrende miljøer.

Spar tid med en overskuelig bygningsinspektion

Hos B3D laver vi ikke taginspektioner med videooptagelser, da vi ikke mener, at dette er den bedste løsning. Med videoer er det svært at zoome ind på detaljer ligesom, at der er en begrænset mulighed for at lokalisere, hvor på ejendommen billedet er taget.

Derfor foretager vi udelukkende inspektioner med billeder, hvor hvert billede er optimeret i forhold til blandt andet lysforhold. Men dette er ikke det eneste. Vi sikrer ligeledes, at det hele bliver gjort så overskueligt som overhovedet muligt for dig.

Vi sender dig ikke flere hundrede billeder fra en inspektion. Efter en fuldført inspektion får du data leveret i et online system, hvor du får tildelt en bruger. Udover at systemet gør det mere overskueligt for dig, opnår du følgende fordele:

 • Alle inspektioner vil være tilgængelige på det samme login, så du har det fulde overblik på ét og samme sted.
 • I systemet kan du se, hvor hvert billede er taget henne på ejendommen.
 • I systemet kan du zoome ind på detaljer.
 • I systemet kan du markere eventuelle opmærksomhedspunkter. Disse punkter kan du efterfølgende sende som en PDF-rapport til andre nemt og hurtigt.

Har du brug for det, gennemgår vi naturligvis gerne materialet for dig og markerer diverse skader og opmærksomhedspunkter.

Lad os stå for din bygningspektion

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail [email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Digitalisering af bygninger
Taginspektioner med drone
 • Få overblik over tagets tilstand
 • Intet behov for lift
 • Billeder med præcise lokationer
 • Oversigtskort over skader
 • Overblik over, hvor der skal renses tagrender
 • Forebyg skader ved at opdage fejl tidligt
Rapport til internt og eksternt brug
 • Skader kan kategoriseres og markeres på hvert billede
 • Skaderapport kan let deles med leverandører
 • Leverandøren kan ud fra rapporten vurdere tids- og materialebehov
 • Rapporten kan være med til at underbygge en vurderet restlevetid
Vil du vide mere?