Termisk inspektion

Ved at benytte termiske droner kan vi hurtigt og effektivt komme omkring selv svært fremkommelige områder.

Ofte er det termisk inspektion af bygninger - Med sådan en termisk droneflyvning kan vi hurtigt give et overblik over bygningens isolerings-tilstand. Denne løsning er bedre, hurtigere og billigere end den sædvanlige måde at undersøge varmetab på en bygning.

Termisk inspektion benyttes også ofte til inspektion af solceller for at finde defekte solceller, som både trækker ydelsen ned på hele anlægget, men også udgør en betydelig brandfare.

Alle termiske billeder er radiometriske billeder - Altså billeder, hvor man efterfølgende kan gå ind og læse temperaturen på hver enkelt pixel. Der er altså ikke kun tale om "farvevariationer" på billederne, men langt flere muligheder for at analysere!

Efter droneflyvningen skal materialet gennemgås af en fagmand, som kan lave en analyse af billederne.

Vigtigst af alt - Vi gør det uoverskuelige overskueligt, så du som kunde sparer tid... Som kunde at få tilsendt 200 billeder fra en inspektion er en næsten umulig opgave. Finder du, som kunde, en fejl på et billede, så skal du efterfølgende gætte dig frem til, hvor på ejendommen billedet er taget. Det gør vi op med!

Efter inspektionen er gennemført vil du få data leveret i et online-system, som i får tildelt en bruger til. Alle inspektioner som I får foretaget af os vil være tilgængelig på samme login, så I har overblik over alle jeres inspektioner ét sted.

I systemet kan i se, hvor hvert enkelt billede er taget henne på ejendommen og i kan zoome ind på detaljer og markere eventuelle opmærksomhedspunkter, som efterfølgende let kan sendes som en PDF-rapport til andre interessenter.

"Vi leverer struktureret data og sparer vores kunder for masser af tid!"

Marker skader på billeder

Overblik

Taginspektioner med drone

Få overblik over bygningens varmetab

Billeder med præcise lokationer

Oversigtskort over interessepunkter

Forebyg skader ved at opdage fejl tidligt

Rapport til internt og eksternt brug

Skader kan kategoriseres og markeres på hvert billede

Rapport kan let deles med leverandører

Leverandøren kan ud fra rapporten vurdere tids- og materialebehov

Generelt

Høj opløsning

Radiometriske billeder

Billeddata og rapporter gemt ét sted

Forregistrering ved ombygning og renovering