Droneservice

B3D tilbyder droneservice af den højeste kvalitet til lige netop dine formål. Vi løser et hav af forskellige opgaver, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Hos B3D tilbyder vi droneflyvning til et væld af formål. Fælles for dem alle er, at du er sikret en professionel og innovativ løsning, så du kan komme godt i mål med din opgave.

Vi lægger især vægt på en høj kvalitet, en god service og et tæt samarbejde. For os er det vigtigt, at kunden er i centrum, da vi vægter dine ønsker og behov højt. Vi har en sans for kvalitet og ved, hvad der skal til for, at du ender med et tilfredsstillende resultat. Hvis du ønsker billeder fra et fugleperspektiv, er vi altså de rette til at varetage opgaven for dig.

Vi flyver med droner i hele landet

Siden 2015 har vi været i dronebranchen og har derfor en stor erfaring med at løse opgaver, der indebærer en drone. Vi flyver både i byer og på landet og kan klare opgaver uanset, om der er tale om et større eller mindre område.

I flere år har vi fungeret som underleverandør for større danske virksomheder, som ikke selv ønsker at stå for droneflyvninger. Vores droneservice er desuden landsdækkende, så vi flyver gerne med droner i hele landet for vores kunder.

Spar tid og penge med en effektiv droneflyvning foretaget af kyndige fagpersoner

Brug af en drone er en hurtigere og billigere løsning sammenlignet med mange konventionelle løsninger. Der er derfor god grund til, hvorfor mange i dag vælger en drone som deres foretrukne metode til en række opgaver.

Det kan være besværligt og tidskrævende at søge tilladelser hos lufthavne, ambassader, politi og så videre. Derudover kan lovgivningen inden for dette område være tung. Takket være vores mange år i branchen kan vi hjælpe og få tingene til at gå en smule hurtigere. Som kunde hos os vil du ydermere opleve, at vi er konkurrencedygtige på prisen.

Vi tager gerne besværet på vores skuldre, så du ikke skal tænke på andet end at sætte os i gang med opgaven. For os er kvaliteten af arbejdet altid vores højeste prioritet. Dog går vi ikke på kompromis med en skarp pris ligesom, at vi leverer arbejdet hurtigt. Hos os får du altså dine droneopgaver udført billigst, bedst og hurtigst.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Ønsker du en snak og et uforpligtende tilbud på din opgave? Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail info@b3d.dk eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

"Vi leverer struktureret data og sparer vores kunder for masser af tid!"

Spar besværet

Slip for kurser til ansatte

Slip for at uddanne ny dronepilot ved stillingsskift

Slip for at tænke på lovgivningen

Konkurrencedygtige priser

Vi lever af mængde

Lave stykpriser

Stor kapacitet

Generelt

Stor erfaring

Gode priser