Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

drone 01 1

Dit landsdækkende dronefirma med den bedste droneservice!

Hos B3D er et landdækkende drone firma, vi beskæftiger os med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er markedsledende og vores team er langt de mest erfarne i Danmark. Vi har en portefølje på over 3.500 ejendomme især fra den almene og kommunale sektor. Vi hjælper med droneopgaver i hele Danmark, både Jylland, Fyn og Sjælland, Ålborg, Århus, Odense og København – Vi kan hjælpe med alt, hvad der har med en drone at gøre! Dit professionelle dronefirma

Drone firma
Generelt
 • Lad de ansatte passe deres kerneopgaver i stedet for at flyve drone
 • Slip for at tænke på begrænsninger i lovgivningen, bestil et drone firma
 • Lave stykpriser på flyvning med drone
 • Slip for opdatering af dronekurser til ansatte
 • Slip for at uddanne ny dronepilot ved stillingsskift
Landsdækkende droneservice

Siden 2015 har vi været i dronebranchen og har derfor en stor erfaring med at løse opgaver, der indebærer en drone. Vi flyver både i byer og på landet og kan klare opgaver uanset, om der er tale om et større eller mindre område.

I flere år har vi, som drone firma, fungeret som underleverandør for større danske virksomheder, som ikke selv ønsker at stå for droneflyvninger. Vores droneservice er desuden landsdækkende, så vi flyver gerne med droner i hele landet for vores kunder.

Det kan være besværligt og tidskrævende at søge tilladelser hos lufthavne, ambassader, politi og så videre. Derudover kan lovgivningen inden for dette område være tung og der sker ofte ændringer. Takket være vores mange årsom dronefirma kan vi hjælpe og få tingene til at gå en smule hurtigere. Som kunde hos os vil du ydermere opleve, at vi er konkurrencedygtige på prisen.

Klik her for at læse mere

B3D tilbyder droneservice af den højeste kvalitet til lige netop dine formål. Vi løser et hav af forskellige opgaver, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Hos B3D tilbyder vi droneflyvning til et væld af formål. Fælles for dem alle er, at du er sikret en professionel og innovativ løsning, så du kan komme godt i mål med din opgave.

Vi lægger især vægt på en høj kvalitet, en god service og et tæt samarbejde. For os er det vigtigt, at kunden er i centrum, da vi vægter dine ønsker og behov højt. Vi har en sans for kvalitet og ved, hvad der skal til for, at du ender med et tilfredsstillende resultat. Hvis du ønsker billeder fra et fugleperspektiv, er vi altså de rette til at varetage opgaven for dig.

Vi flyver med droner i hele landet

Siden 2015 har vi været i dronebranchen og har derfor en stor erfaring med at løse opgaver, der indebærer en drone. Vi flyver med dronerne både i byer og på landet og kan klare opgaver uanset, om der er tale om et større eller mindre område.

I flere år har vi fungeret som underleverandør på drone opgaver for større danske virksomheder, som ikke selv ønsker at stå for droneflyvninger. Vores droneservice er desuden landsdækkende, så vi flyver gerne med droner i hele landet for vores kunder.

Spar tid og penge med en effektiv droneflyvning foretaget af kyndige fagpersoner

Brug af en drone er en hurtigere og billigere løsning sammenlignet med mange konventionelle løsninger. Der er derfor god grund til, hvorfor mange i dag vælger en drone som deres foretrukne metode til en række opgaver.

Det kan være besværligt og tidskrævende at søge tilladelser hos lufthavne, ambassader, politi og så videre. Derudover kan lovgivningen inden for drone området være tung. Takket være vores mange år i branchen kan vi hjælpe og få tingene til at gå en smule hurtigere. Som kunde hos os vil du ydermere opleve, at vi er konkurrencedygtige på prisen.

Vi tager gerne drone besværet på vores skuldre, så du ikke skal tænke på andet end at sætte os i gang med opgaven. For os er kvaliteten af arbejdet altid vores højeste prioritet. Dog går vi ikke på kompromis med en skarp pris ligesom, at vi leverer arbejdet hurtigt. Hos os får du altså dine droneopgaver udført billigst, bedst og hurtigst.

Har du bare brug for en drone fotograf til en enkelt opgave? Vi hjælper uanset omfang og geografi. Vi hjælper dig med din drone fotografering.

Vi løser drone opgaver for kunde i hele landet:

 • I 2023 har vi bl.a. lavet opgaver med drone i København for en af vores faste boligselskaber, der efter 4 år fik fornyet alle deres dronekort. Der var sket mange ændringer på ejendommene gennem de 4 år, så vi fik opdateret deres arealregistreringer ved samme lejlighed.
 • I 2024 har vi kørt nogle lovende tests på flyvning med drone i Ålborg, hvor vi efterfølgende har målt udearealer op og lavet inspektion af deres tage.
 • I 2024 har vi lavet de første tests på to boligselskaber i Århus. Vi har lavet flyvningerne med højpræcisions RTK GPS for global nøjagtighed. For disse kunder var det ligeledes opmåling af grønne arealer, men også digitalisering af kloaktegninger.

Vi leverer struktureret data og sparer vores kunder for masser af tid

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60 hvis du mangler et drone foto. Alternativt kan du skrive til os via e-mail [email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

We do also have some clients outside Denmark, that we assist with drone photography and drone jobs in Denmark

Spar besværet
 • Slip for kurser til ansatte
 • Slip for at uddanne ny dronepilot ved stillingsskift
 • Slip for at tænke på lovgivningen
Konkurrencedygtige priser
 • Vi lever af mængde
 • Lave stykpriser
 • Stor kapacitet med professionelt dronefirma
Generelt
 • Stor erfaring
 • Gode priser
Vil du vide mere?