Man - Fre 08.30 - 16.00     (+45) 71 99 70 60     [email protected]     Haraldsvej 60, 1., lok 311, 8960 Randers SØ

Matterport

Matterport

Hos B3D er vi eksperter inden for alt, hvad der har at gøre med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er markedsledende og vores team er langt de mest erfarne i Danmark. Vi har en portefølje på over 3.500 ejendomme især fra den almene og kommunale sektor. Vi foretager Matterport i Danmark, både Jylland, Fyn og Sjælland, Ålborg, Århus, Odense og København.

Generelt
 • Visuel & let at arbejde med
 • Kan benyttes samme dag
 • Fremvis lejemål virtuelt
 • Modellen kan laves med indretningsforslag
 • Kan benyttes til opdatering af plantegninger
Matterport til indendørs scanning

Hos B3D er vi eksperter, når det kommer til bygningsscanning . Matterport er den mest simple proces for indvendig scanning af bygninger.

Efter scanningen er udført vil du få adgang til både 2D, 3D og 360 virtuel tour, hvor du virtuelt kan gå en tur gennem ejendommen.

Matterport scanning af lejligheder og ejendommen benyttes ofte i forbindelse med udlejning, hvor det giver potentielle lejere et meget præcist billede af lejemålet.

Vi har også kunder, der benytter Matterport i forbindelse med både drift af ejendomme, men også som forregistrering inden renoveringer.

Lige meget hvad du har brug for hjælp til, er du sikret en præcis model takket være vores store erfaring og innovative løsninger.

Kontakt os og få en pris på en Matterport, der rammer dit behov! Vi er sikkert billigere end du tror…

Klik her for at læse mere

Ønsker du at digitalisere din ejendomsoplevelse? Med en Matterport-scanning kan du bringe dine ejendomme til live med førsteklasses 3D-virtualiseringsteknologi.

Hos B3D tilbyder vi Matterport-scanning af din ejendom, så du kan få skabt et overblik både til dig og eventuelle lejere.

Digitaliser og optimer med Matterport

Matterport-scanning er den ultimative løsning til at skabe realistiske virtuelle ture og interaktive 3D-modeller af dine ejendomme. Uanset om det er et hjem, en virksomhed eller et eventlokale, kan Matterport-scanninger præsentere dine rum på en imponerende og engagerende måde.

Vores avancerede scanningsteknologi fanger hvert eneste hjørne af dine lokaler med utrolig detaljegrad. Fra smukke panoramabilleder til nøjagtige målinger og dimensioner – Matterport giver dine potentielle kunder en helt ny måde at udforske dine ejendomme på.

Matterport til udlejning af lejligheder & erhvervslejemål

Med en Matterport-scanning kan du skille dig ud på markedet og tiltrække flere kunder. Optimeret til søgemaskiner kan dine virtuelle ture nemt findes online, hvilket øger din synlighed og tiltrækker mere trafik til din hjemmeside og udlejningsportaler.

Oplev fordelene ved Matterport-scanning i dag, og lad dine ejendomme skinne online som aldrig før. Kontakt os for en skræddersyet løsning, der passer til dine behov, og start din rejse mod at forvandle din ejendomspræsentation.

Matterport scanning
Opmåling
Generelt
 • 3D model af hele ejendommen
 • Forregistrering
 • Præsentation af lejemål
 • Modeller til drift

Med en Matterport scanning af lejemålet hos os kan vi gå ind og redigere de små detaljer i modellen.

Vi kan bl.a:

 • Fjerne byggerod
 • Få lejemålet til at fremstå nymalet
 • Illustrere, hvordan et nyt gulv ville se ud
 • Og meget mere
Matterport til ikke-klargjorte lejemål

Nogle gange udbydes lejemål til leje, hvor lejer selv kan være med til at bestemme, hvordan gulve, vægge lofter mv skal være.

Det kan være svært for nogle at se for sig, hvordan et lejemål kunne tage sig ud efter det er renoveret.

Møblering af lejlighed

Uanset om det er i forhold til udlejning eller salg, så kan det være svært at se, hvordan en tom ejendom kunne indrettes og udnyttes bedst.

Vi har værktøjer til at sætte alt fra møbler til malerier ind i modellen, så lejemålet fremstår beboet og indrettet. Til formålet har vi en indretningsarkitekt tilknyttet, som har øje for, hvordan et rum bedst kan udnyttes.

Kontakt os i dag og lad os snakke om dine behov inden for Matterport-modeller

Leder du efter hjælp til Matterport, varetager vi hos B3D gerne opgaven for dig. Vi har stor erfaring med disse opgaver og sørger for at levere et tilfredsstillende produkt hver gang. Kontakt os i dag og lad os snakke om dine ønsker og behov inden for Matterport

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail [email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Matterport danmark
Niveau 1, scannet som lejemålet forefindes
Matterport Århus
Niveau 2, redigeret byggerod fjernet, gulvtæppe, vægge “malet” og lofter repaeret
Matterport København
Niveau 3, scannet, redigeret og indrettet med møbler

We do also have some clients outside Denmark, that we assist with Matterport scans in Denmark

Vil du vide mere?