Solcelle-design

Overvejer du at etablere et solcelleanlæg, men mangler du hjælp til processen? Hos B3D er vi godkendt som rådgiver under SMV:Grøn og kan hjælpe virksomheder med at gå en grønnere fremtid i møde.

Vi er eksperter inden for etablering af solcelleanlæg

I teamet hos B3D har vi en ekspert inden for solcelleanlæg. Vi kan derfor rådgive dig, når det kommer til etablering af solcelleanlæg på industri- og erhvervsejendomme.

For at opnå succes er det afgørende, at etableringen af et anlæg sker på en sikker, rationel og korrekt måde. Og netop det kan vi hjælpe med. Vil du gerne vide mere om vores rådgivningsforløb, får du et overblik over, hvad det blandt andet kan bestå af nedenfor.

Analyse af virksomhedens forbrugsmønster

Vi foretager en dybdegående analyse af virksomhedens forbrugsmønster, så vi kan finde frem til netop det anlæg, der passer bedst til jeres forbrug. Dette gør vi ved at tage et kig på virksomhedens historiske forbrug og undersøge, hvornår jeres forbrug er størst. Efter en analyse af forbruget får vi et kendskab til både tilbagebetalingstid, forventet overproduktion, om et batteri er aktuelt eller ej m.m.

3D-modellering af bygninger

En anden ting, som vi kan varetage, er, at vi kan lave en 3D-model af bygningerne, som vi bruger til at designe solcelleanlægget. Ikke nok med at en 3D-model gør det muligt at lave ydelsesberegninger, så får vi også mulighed for at lave præcise skyggeberegninger.

Designforslag af solcelleanlæg

Med hjælp fra 3D-modellen kan vi lave et designforslag, så du kan se placeringen af alle solceller. Forslaget bliver naturligvis drøftet med både vores kunder og en ingeniør, så vi opnår den bedste løsning.

Statiske beregninger

Hvis vores designforslag bliver godkendt, bliver materialet efterfølgende sendt til en ingeniør. Ingeniøren laver de nødvendige beregninger og finder ud af, om designet holder stik, eller om der skal foretages ændringer.

Dialog med netselskaber

Når det kommer til netselskabet, så kan der være begrænsninger fra deres side. Dette kan have en betydning for solcelleanlæggets størrelse og udformning. I mange tilfælde skal der desuden indhentes en tilladelse, inden arbejdet påbegyndes. Dette kan vi også rådgive om.

Markedsundersøgelser

Hos B3D hjælper vi gerne med at undersøge markedet for at finde de bedste dele til en skarp pris. Vi laver beregninger og indgår ydermere i forhandlinger med potentielle leverandører. Vi har erfaring med, at der kan laves store besparelser på helt op til mellem 30 og 50 %.

Kontakt os og lad os hjælpe din virksomhed til et grønnere niveau

Har du spørgsmål til etablering eller design af solcelleanlæg, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail info@b3d.dk eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

"Det er ikke usædvanligt, at vore kunder sparer 30-50% på etableringen af solcelleanlæg"

Design i 3D

Undgå skygge fra forhindringer

Skyggeberegning pr panel