GIS kort

Digitalisering af et areal kan i dag udføres på flere forskellige måder. Hos B3D bruger vi droner til netop denne opgave. Vi råder over professionelt udstyr og er eksperter inden for området, hvorfor vi er kvalificerede til at indsamle data på denne måde.

En droneflyvning med et kamera kan bruges til at skabe et let og hurtigt overblik over et areal og laves om til et 2D-kort. Vi flyver i hele Danmark, så hvis du har brug for digitalisering af et areal, er vi den rette samarbejdspartner.

Stor erfaring med digitalisering af arealer

Gennem årene har vi hos B3D mappet over 25.000.000 m2, hvorfor vi har helt styr på, hvad vi laver. Vi har stor erfaring med at flyve i både by- og naturområde, så vi kan hjælpe med lidt af hvert.

Uanset om du har brug for at få opdateret et mindre enkeltområde eller en hel by, så varetager vi gerne opgaven. Vi kan levere GeoTiff, som kan indlæses direkte i din GIS eller alternativt en WMS fra vores Geoserver.

Takket være vores præcise udstyr og ekspertviden kan vi levere kort med en præcision på helt op til mellem 1 og 3 centimeter. Vælger du os til digitalisering af et areal, er du altså sikret et ordentligt resultat. Vi leverer, hvad vi lover og er først færdige med projektet, når alle er tilfredse.

Effektiv digitalisering af arealer ved brug af droner

Tidligere var det ikke altid lige nemt at digitalisere arealer og få dem målt op. Men i dag er det en helt anden snak. For med droner er det muligt at sikre en hurtig og effektiv digitalisering af arealer i alle størrelser.

B3D er førende inden for digitaliseringsydelser. Med en digitalisering fra os får du et højopløseligt 2D-kort, der minder meget om eksempelvis Google Maps og Krak. Dog er opløsningen helt op til 30x højere, hvilket er et plus for dig.

Udover at du får et højopløseligt 2D-kort, får du ydermere en højdemodel/højdekort og en digital terrænmodel. Herved har du også alle højder i området. Dette kan være en fordel, hvis du skal bestemme hældninger på terræn og belægning.

Sidst men ikke mindst kan vi som en tillægsydelse klare registreringen/opmålingen af elementer til dit GIS.

Kontakt os og fortæl mere om dine behov og ønsker inden for GIS-kort og mapping

Vi ved, hvor mange forskelligartede opgaver en drone kan løse, hvorfor vi tilbyder flere ydelser. GIS-kort og mapping er blot en af disse ydelser. Ønsker du hjælp til digitalisering af et areal, står vi klar til at varetage opgaven for dig.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, må du meget gerne kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Du er ligeledes velkommen til at skrive til os via e-mail info@b3d.dk eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

"Vi leverer struktureret data og sparer vores kunder for masser af tid!"

GIS kort

Leveres som GeoTiff eller WMS

Højopløseligt baggrundskort til GIS

100% opdateret kort

Opmåling og arealregistrering

Opmåling af afstand, højder, arealer, hældninger og mængder

Brugbare koter 500 målinger m2

Mulighed for registrering af elementer

Generelt

Højopløselig luftfotos (30 gange højere opløsning end offentlige satellitkort)