Udvendig digitalisering

Marker skader på billeder

Hos B3D er vi eksperter inden for alt, hvad der har at gøre med digitalisering af bygninger og udearealer. Vi er førende inden for netop dette område og leverer udelukkende professionelle samt innovative løsninger, der giver dig værdi.

Med vores digitalisering af bygninger og udearealer får du en løsning, der endda kan være med til at skabe værdi på flere forskellige måder. Derfor er det også en populær ydelse, som mange vælger at gøre brug af i dag.

Vores bygningsdigitalisering kan bruges til et utal af formål

En bygningsdigitalisering er ikke bare en bygningsdigitalisering. Det er vigtigt, at arbejdet er udført i en god kvalitet og er i en høj opløsning, så digitaliseringen giver det bedste overblik. Med en bygningsdigitalisering fra B3D får du et højopløseligt 2D-kort, der i anvendelse minder meget om kortene fra Krak og Google Maps.

Dog er du sikret en opløsning, der er op til 30 gange højere, hvis du vælger vores løsning. Derudover får du en 3D-model af selve området og bygningerne.

3D-modellen er et godt værktøj, da den kan være med til at afklare tvivlsspørgsmål fra 2D-kortet. På et 2D-kort kan du nemlig ikke se, hvad der er under et træ, et udhæng eller lignende. Det kan du derimod på en 3D-model. Samtidigt giver en 3D-model den fordel, at du kan opmåle facaden, vinduer, taget m.m.

Udendørs digitalisering er vejen frem til effektiv drift

Vi oplever, at mange af vores kunder ønsker en mere effektiv drift af deres udendørs områder. Med hjælp fra vores udendørs digitalisering får du en et værktøj til dette. Det bliver nemlig langt nemmere at optimere driften af de grønne områder, der skal vedligeholdes.

Ved brug af vores 2D-kort kan græs, belægning, hæk og så videre opmåles med få centimeters nøjagtighed. Dette er dog ikke det eneste, vi kan gøre for dig. Med vores digitaliseringsløsning får du ydermere en digital terrænmodel samt overflademodel. Det vil sige, at du får et indblik i alle højder i området, så du nemmere kan bestemme hældninger på belægninger og terræn m.m.

Få hjælp fra et erfarent team med professionelt udstyr

Hos B3D har vi ikke kun et kyndigt team med stor erfaring. Vi har ligeledes investeret i professionelt udstyr, så vi opnår de bedste resultater for dig. Takket være vores udstyr kan vi lave kort med en præcision på helt op til mellem 1 og 3 centimeter.

Gennem årene har vi lært teknikker, der gør os til specialister inden for området. Disse teknikker giver de bedste og mest nøjagtige modeller uanset, om det er et udfordrende miljø eller ej. Vi er derfor sikre på, at vi kan hjælpe dig i mål med netop dine ønsker og behov.

Kontakt os og lær mere om udvendig digitalisering af bygninger

Har du brug for at vide mere om udvendig digitalisering, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail info@b3d.dk eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

"Vi leverer struktureret data og sparer vores kunder for masser af tid!"

Generelt

Højopløselig luftfotos (30 gange højere opløsning end offentlige satellitkort)

Udlæs point cloud til Revit/AutoCad

3D model af hele afdelingen

Forregistrering/Staderegistrering

Forsikringsselskaber og samarbejdspartnere kan tildeles adgang til udvalgte afdelinger

Opdateret billedmateriale til markedsføring

Digitalisering af bygninger

Prisattraktivt alternativ

Besparelser i tegnings- og opmålingstimer

Præcis og aktuel situationsplan

Ejendomsdetaljer, billeder af alt

Eksport af data/3D model til AutoCad/Revit

Mulighed for at tilkøbe BIM-model

Opmåling og arealregistrering

Opmåling af afstand, højder, arealer, hældninger og mængder

Brugbare koter 500 målinger m2

Beregning af jordmængde ved ændring af kote/terræn

Overblik