Indvendig digitalisering

Hos B3D er digitalisering vores kernekompetence. Udover at tilbyde udvendig digitalisering af bygninger tilbyder vi ydermere indvendig digitalisering. Indvendig digitalisering kommer med flere fordele, og vores mål er altid at levere en løsning, der giver dig en stor værdi.

En indvendig digitalisering af en bygning giver et præcist grundlag for alt lige fra opmåling til planlægning. Derudover er du sikret et bedre beslutningsgrundlag, når der skal træffes beslutninger i forbindelse med eksempelvis en renovering. Lad os hos B3D hjælpe dig med at komme i mål med dit digitaliseringsprojekt.

Vi laver indvendig digitalisering af din bygning på flere måder

Vælger du os som din samarbejdspartner, kan vi lave en indvendig digitalisering på flere forskellige måder. Valg af metode kommer an på, hvad formålet med registreringen er. Vi kan enten lave en digitalisering med Lidar eller fotogrammetri.

  • Lidar – Lidar er en laserscanning, som danner en præcis punktsky af bygningen. Med Lidar er det muligt at opnå en præcision på op til 1 centimeter. Punktskyen er mest til brug for avancerede brugere såsom Revit-brugere.
  • Fotogrammetri – Fotogrammetri er meget nemmere at gå til sammenlignet med Lidar. Det er præcis den samme teknologi, som vi gør brug af til vores udvendige 3D-modeller. Her opnås der en præcision på op til 2 centimeter.

Digitaliser hele bygningen med hjælp fra specialister i digitaliseringsydelser

Sommetider er det ikke nok med kun en indvendig digitalisering. I tillæg til den almindelige 3D-model samt punktskyer kan vi hos B3D også hjælp med en rentegning af modellerne til BIM-modeller.

Sammen med en udvendig digitalisering kan vi foretage en komplet digitalisering af hele bygningen i en enkelt BIM-model. BIM-modeller indeholder altså både det indre og det ydre af ejendommen.

Brug vores ekspertviden inden for digitalisering til at få en innovativ løsning, der hjælper dig i mål med dit projekt. Vi råder over professionelt og effektivt udstyr og er det mest erfarne team i Danmark, når det kommer til digitaliseringsydelser inden for den almene sektor.

Mangler du hjælp til indvendig digitalisering?

Er du på udkig efter en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med indvendig digitalisering? Så er vi de helt rette hos B3D. Hos B3D finder du et erfarent team, der gennem årene har tillært teknikker, som giver de bedste og mest nøjagtige løsninger.

Har du en forespørgsel, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 70 60. Alternativt kan du skrive til os via e-mail info@b3d.dk eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

"Vi leverer struktureret data og sparer vores kunder for masser af tid!"

Digitalisering af bygninger

Prisattraktivt alternativ

Besparelser i tegnings- og opmålingstimer

Præcis og aktuel situationsplan

Ejendomsdetaljer, billeder af alt

Eksport af data/3D model til AutoCad/Revit

Mulighed for at tilkøbe BIM-model

Opmåling og arealregistrering

Opmåling af afstand, højder, arealer, hældninger og mængder

Generelt

Udlæs point cloud til Revit/AutoCad

3D model af hele ejendommen

Forregistrering/Staderegistrering

Forsikringsselskaber og samarbejdspartnere kan tildeles adgang til udvalgte afdelinger